АНАЛІЗ ІМУНОСТИМУЛЮВАЛЬНИХ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ, ЩО ВКЛЮЧЕНІ ДО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ - Буткевич, Т. А.; Попович, В. П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
на основі даних Державного реєстру лікарських засобів станом на 01.04.2014 р. щодо зареєстрованих (перереєстрованих) імуностимуляторів на фармацевтичному ринку України проведено аналіз їх номенклатури і структурування підприємств-виробників та фірм-заявників цих препаратів.