АСИМЕТРІЯ ІНФОРМАЦІЇ НА РІВНІ ПІДГОТОВКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ФАХІВЦІВ - Унгурян, Л. М.; Громовик, Б. П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
у статті розглянуто сутність та шляхи зниження асиметрії інформації на рівні підготовки фармацевтичних фахівців.