МЕТОДИКА ФАРМАКОЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ЗАСОБІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ПРИ ЛІКУВАННІ ПОШИРЕНИХ УРОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ В СТАЦІОНАРІ - Мудрак, І.Г.; Заліська, О.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Опрацьована методика фармакоекономічного аналізу методом "вартість-ефективність" лікарських засобів рослинного походження для лікування урологічних захворювань, методом "мінімізація вартості" обгрунтовано перелік урологічних ЛЗРП для постачання профільних стаціонарів.