ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ ЗБАЛАНСОВАНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ НА ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Мусієнко, Н.М.; Посилкіна, О.В.; Яремчук, О.А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Стаття присвячена розробці системи збалансованих показників з урахуванням специфіки фармацевтичної галузі. Запропонована система збалансованих показників дозволяє успішно розробити і реалізувати стратегію функціонування фармацевтичних підприємств, що сприяє їх стійкому розвитку та підвищенню конкурентоспроможності на ринку.