РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕТОДИК АНАЛІЗУ ГОМЕОПАТИЧНИХ ГРАНУЛ З ЛІКАРСЬКОЇ РОСЛИНИ ЦИКЛАМЕН ЄВРОПЕЙСЬКИЙ (CYCLAMEN EUROPAEUM) - Тихонов, О.І .; Олійник, С.В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Розроблена технологія виготовлення гранул з лікарської рослини цикламен європейський (Cyclamen europaeum) в умовах аптеки. Запропоновані методики контролю якості гранул "Цикламен ХЗ", досліджені основні фізико-хімічні та технологічні показники гомеопатичних гранул "Цикламен ХЗ". Проведено якісне визначення біологічно активних речовин в отриманому препараті.