ДОСЛІДЖЕННЯ ЕКСТРАКТІВ З СИРОВИНИ ГРАВІЛАТУ МІСЬКОГО - Грицик, Л.М.; Тучак, Н.І.; Грицик, А.Р. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Наведено результати фітохімічного вивчення та дані кількісного вмісту основних груп біологічно активних речовин, що містяться в сировині гравілату міського. Одержано та досліджено водні і водно-спиртові екстракти з досліджуваної сировини. Проведено їх стандартизацію за якісним і кількісним вмістом, вологістю. Досліджено антимікробну активність одержаних екстрактів.