ГРИБ ШИЇТАКЕ - ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА ДЛЯ ЛІКУВАЛЬНИХ ТА КОСМЕТОЛОГІЧНИХ ЗАСОБІВ - Пашнєв, П.Д.; Сятиня, М.Л.; Попович, В.П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження амінокислотного складу порошку біомаси гриба Шиїтаке з метою його застосування як біологічно активну добавку і сировину в косметевтиці.