СУЧАСНИЙ СТАН СТВОРЕННЯ, ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ТАБЛЕТОВАНИХ ЛІКАРСЬКИХ ПРЕПАРАТІВ - Васенда, М.М.; Белей, Н.М.; Демчук, М.Б. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Розглянуто фізичні і технологічні властивості порошкоподібних лікарських засобів: розмір і форма частинок, плинність, насипна густина, спресовуваність та ін., а також ї х вплив на вибір схеми отримання таблеток.