ФОРМУВАННЯ ПАРТНЕРСЬКИХ ВІДНОСИН ПРОМИСЛОВИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ - Посилкіна, О .В.; Горбунова, О.Ю. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті обґрунтовано необхідність формування та розвитку інтегрованого ланцюга створення партнерських відносин в умовах впровадження системи управління якістю, визначено місце та значення промислового ф армацевтичного підприємства в розвитку партнерської взаємодії та створенні цінності партнерських відносин.