АНАЛІЗ ПРОГРАМ, ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕДИЧНИХ ДОКУМЕНТІВ, ФОРМУЛЯРНИХ ПЕРЕЛІКІВ, ЯКІ РЕГЛАМЕНТУЮТЬ ЛІКАРСЬКЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІТЕЙ - Майнич, Ю.В.; Парновський, Б.Л.; Заліська, О.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено аналіз документів, які регламентують протоколи лікування дітей, та опрацьована методика порівняльного аналізу формулярних переліків лікарських засобів для дітей.