ВИВЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ МАЗІ НА ОСНОВІ ЕКСТРАКТУ ТРАВИ ГРАВІЛАТУ МІСЬКОГО - Тучак, Н.І.; Грицик, Л.М.; Грицик, А.Р. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Наведено результати токсикологічного впливу мазі на основі екстракту гравілату міського та мазевої гідрофільної основи в гострих дослідах на білих щурах.