ВИВЧЕННЯ ЕЛЕМЕНТНОГО СКЛАДУ ГАДЮЧНИКА ШЕСТИПЕЛЮСТКОВОГО - Струк, О.А.; Клименко, А.О.; Грицик, А.Р. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Мінеральні речовини є життєво необхідними компонентами для нормального функціонування клітин як організму людини, так і рослин. У статті представлені результати дослідження вмісту макро- і мікроелементного складу органів гадючника шестипелюсткового залежно від періоду вегетації та місця зростання, який пропонується як лікарський засіб.