КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЕНОЛЬНИХ СПОЛУК У ТРАВІ ДЕЯКИХ ВИДІВ ЛЯДВЕНЦЮ - Ковальов, С .В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті наведено результати визначення кількісного вмісту у траві лядвенцю українського та л. польового - гідрокс/коричних кислот (1,65±0,01)%, (2,02±0,03)%, флавоноїдів (1,82±0,03)%, (1,40±0,02)%, фенольних сполук (3,33±0,04)%, (3,51±0,03)%.