ПЕРЕДУМОВИ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ЯКОСТІ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Кайдалова, А. В.; Посилкіна, О. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті розглянуто етапи становлення і розвитку європейських систем якості як важливого чинника для розробки та впровадження системи управління якістю у фармацевтичній освіті.