ФАРМАЦЕВТИЧНА ХІМІЯ, її РОЛЬ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ФАРМАЦІЇ - Огарь, С. В.; Леонова, С. Г. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті наведено результати дослідження щодо визначення значущості хімічної підготовки, а саме фармацевтичної хімії як випускової дисципліни для підготовки сучасного фахівця фармацевтичної галузі. Отримані дані відображають позитивні тенденції щодо ролі фармацевтичної хімії, враховуючи також європейський досвід.