ВИЗНАЧЕННЯ ФЕНОЛЬНИХ СПОЛУКУ ТРАВІ CENTAURIUM ERYTHRAEA RAFN. МЕТОДОМ ВЕРХ - Марчишин, С. М.; Стойко, Л. І. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Визначено фенольні сполуки в траві золототисячника звичайного (Сеггїаигіит егуШгаеа Ііаїп.) методом високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) з УФ-детектуванням. Встановлено наявність і кількісний вміст 4 флавоноїдів, 2 гідроксикоричних кислот і 1 кумарину.