ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ АНТИМІКОТИКІВ ДЛЯ ЗОВНІШНЬОГО ЗАСТОСУВАННЯ - Ващенко, О.О.; Калинюк, Т.Г.; Гасюк, Г.Д. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Вивчено асортимент зареєстрованих в Україні антимікотиків для зовнішнього застосування станом на 2008 рік, проаналізовано їх пропозиції в оптовому сегменті вітчизняного фармацевтичного ринку. Встановлено, що в даній фармакологічній групі переважають препарати імпортного виробництва, причому домінують однокомпонентні лікарські засоби і зовсім відсутні лікарські форми, призначені спеціально для лікування грибкових уражень нігтів, наприклад, лаки для нігтів.