РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КАПСУЛ З СУХИМ ПОРОШКОМ БІОМАСИ ГРИБІВ ШИЇТАКЕ - Пашнєв, П. Д.; Сятиня, М. Л.; Попович, В. П.; Федоритенко, Н.О. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження технологічних параметрів порошку грибів Шиїтаке та розроблено технологічну схему виробництва капсул під умовною назвою «Мікодар».