ФАРМАЦЕВТИЧНА ОПІКА ХВОРИХ НА СЕЧОКАМ’ЯНУ ХВОРОБУ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ НОВОГО УРОЛІТИЧНОГО ЗАСОБУ «ФЛАРОСУКЦИН» - Єрмоленко, Т. І.; Жулай, Т. С. (Фармацевтичний часопис, 2014)
На сьогодні поширення сечокам’яної хвороби - 4-5 % з тенденцією до зростання. З урахуванням великої кількості безрецептурних лікарських засобів для лікування даної патології, провізор повинен знати «загрозливі» симптоми, орієнтуватися у принципах раціонального застосування літолітичних препаратів та вміти грамотно провести фармацевтичну опіку даної категорії пацієнтів.