ВИСВІТЛЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ХІМІЇ З ІНШИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ ЗА ДОПОМОГОЮ ЕЛЕКТИВНОГО КУРСУ «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ СТВОРЕННЯ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ» - Воскобойнік, О. Ю.; Кривошей, О. В.; Шабельник, К. П.; Берест, Г. Г.; Коваленко, С. І. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Описано можливість використання елективних курсів для покращення розуміння студентами зв’язків фармацевтичної хімії з іншими галузями знань.