ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ФАРМАКОТЕРАПІЇ КИШКОВИХ ДИСБІОЗІВ В УКРАЇНІ ТА ПОЛЬЩІ - Гром, О. Л.; Чухрай, І. Л.; Холєвка, Д. П. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Вивчено асортимент зареєстрованих в Україні та Польщі лікарських засобів для лікування кишкових дисбіозів. Проведено аналіз досліджуваних лікарських засобів за такими характеристиками: фірма-виробник, форма випуску, порядок відпуску з аптек.