ЗАСТОСУВАННЯ ТОНКОШАРОВОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ТРАВИ МЕЛІСИ ЛІКАРСЬКОЇ - Вронська, Л.В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Запропоновано хроматографічну систему для ідентифікації методом тонкошарової хроматографії флавоноїдів і фенолкарбонових кислот меліси лікарської у її траві. Рекомендовано проводити ідентифікацію трави за наявністю лютеолін-7-О-глюкозиду, хлорогенової, розмаринової і кофейної кислот.