ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ БАРВНИКІВ НА ЯКІСТЬ ПОЛІМЕРНОЇ ОБОЛОНКИ ТАБЛЕТОК ФАМОТИДИНУ З ТІОТРІАЗОЛІНОМ - Демчук, М. Б.; Грошовий, Т. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
За допомогою методів візуального порівняння та кількісного визначення кольору вивчено вплив барвних коригентів на якість полімерної оболонки таблеток фамотидину з тіотріазоліном. Підтверджено можливість використання методу кількісного вимірювання кольору для оцінки якості забарвлення нанесеного покриття.