РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ТА АНАЛІЗ ГОМЕОПАТИЧНИХ ПРЕПАРАТІВ LILIUM - Юр’єва, Г. Б.; Тихонов, О. І.; Козир, Г. Р. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Розроблено технологію виготовлення гомеопатичних базисних препаратів (есенція, тинктура) та гранул І_ІІІит в умовах аптеки; досліджено їх фізико-хімічні та технологічні показники.