ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ЛОГІСТИЧНОГО УПРАВЛІННЯ ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ АПТЕЧНОЇ МЕРЕЖІ - Городецька, І. Я.; Стадницький, П. К. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Вивчено особливості транспортного забезпечення аптечних закладів регіональної аптечної мережі. Проведено розрахунок витрат на доставку товару в аптеки та запропоновано шляхи їх оптимізації.