ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ СУМИ ФЛАВОНОЇДІВ В ЕКСТРАКТАХ ПРИЙМОЧОК ЗІ СТОВПЧИКАМИ КУКУРУДЗИ - Єзерська, О. І.; Калинюк, Т. Г.; Вронська, Л. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Визначено кількісний вміст флавоноїдів в екстрактах приймочок зі стовпчиками кукурудзи і досліджено його залежність від концентрації спирту етилового.