ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КІЛЬКІСНИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ФАКТОРІВ НА ВЛАСТИВОСТІ ТАБЛЕТОК АРОНІЇ, ОТРИМАНИХ МЕТОДОМ ПРЯМОГО ПРЕСУВАННЯ - Дмитрієвська, І. Д.; Немятих, О. Д. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті представлені результати досліджень впливу п’яти кількісних факторів (кількості натрію стеарилфумарату, аеросилу, натрію кроскармелози, сорбіту та старлаку) на фармако-технологічні властивості таблетно'і' маси та основні показники якості таблеток ароні'і', отриманих методом прямого пресування. Встановлено, що найбільший вплив на властивості таблеток чинять аеросил, натрію кроскармелоза та сорбіт.