МІКРОСКОПІЧНИЙ АНАЛІЗ ТРАВИ ЧОРНОБРИВЦІВ РОЗЛОГИХ (TAGETES PATULA L.) - Марчишин, С. М.; Бердей, Т. С.; Демидяк, О. Л. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено дослідження анатомічної будови листків, стебел та суцвіть чорнобривців розлогих. Для ідентифікації даної сировини встановлено основні мікроскопічні ознаки.