СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЛИСТЯ ТОПОЛІ КИТАЙСЬКОЇ - Рудник, А. М.; Бородіна, Н. В.; Ковальов, В. М.; Волкова, Н. О. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Встановлені основні морфолого-анатомічні діагностичні ознаки листя тополі китайської. Визначенні числові показники сировини: вміст домішок, втрата в масі при висушуванні не більше 12%, загальна зола не більше 10%, зола не розчинна у кислоті хлористоводневій не більше 3%. Запропоновані методи ідентифікації і визначення вмісту діючих речовин: вміст суми флавоноїдів не менше 2%, суми гідроксикоричних кислот не менше 3%.