СУЧАСНИЙ СТАН СТВОРЕННЯ, ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ТАБЛЕТОВАНИХ ЛІКАРСЬКИХ ПРЕПАРАТІВ - Белей, Н.М. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Наведено характеристику факторів, що впливають на якість гранупяту, а також способи і методи, які використовуються для контролю процесу вологої грануляції, визначення її кінцевої точки з метою оптимізації складу і технології таблеток, одержаних даним методом.