ДОСЛІДЖЕННЯ АНАТОМІЧНОЇ БУДОВИ ЛИСТЯ ДУБА ЗВИЧАЙНОГО - Дмитрієвеький, Д. І.; Кукіна, В. М.; Опрошанська, Т. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Вивчено анатомічну будову листя дуба звичайного. Виявлено мікроскопічні діагностичні риси сировини, до яких належали: форма епідермальних клітин, топографія продихів і тип трихом, розміщення провідних тканин у центральній жилці та черешку.