СТРУКТУРНО-ЗМІСТОВНІ АСПЕКТИ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ "ФАРМАЦІЯ” - Барковська, О. Я.; Огарь, С. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
У статті представлено структуру та зміст навчально-виробничої практики студентів вищого навчального фармацевтичного закладу за спеціальньїстю "Фармація", форми її контролю, визначені вимоги до баз практики, наведений взаємозв'язок складових Галузевого стандарту вищої освіти з документами, які регламентують проходження практики студентів.