АНАЛІЗ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИ ГІНЕКОЛОГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАННЯХ В УКРАЇНІ ТА СВІТІ - Піняжко, О. Б.; Заліська, О. М.; Готь, Н. Р.; Гнатишак, Л. І. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Обґрунтовано актуальність потреби оптимізації лікування ендометріозу в Україні та світі. Проведено порівняльний аналіз основних підходів до фармакотерапії ендометріозу та асортименту лікарських засобів (ЛЗ), зареєстрованих в Україні, Росії, Польщі та Великобританії для лікування гінекологічних захворювань.