СУЧАСНИЙ СТАН СТВОРЕННЯ, ВИРОБНИЦТВА ТА ДОСЛІДЖЕННЯ ТАБЛЕТОВАНИХ ЛІКАРСЬКИХ ПРЕПАРАТІВ - Демчук, М. Б.; Гуреєва, С. М.; Грошовий, Т. А. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Узагальнено літературні джерела щодо технологічних аспектів використання різноманітних матеріалів для нанесення водорозчинного покриття на таблетовані лікарські форми.