ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК НА ОСНОВІ КРІОЛІОФІЛІЗОВАНОЇ КСЕНОДЕРМИ СВИНІ - Равлів, Ю. А.; Грошовий, Т. А.; Тригубчак, О. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Методом регресійного аналізу встановлено вплив кількостей допоміжних речовин на фармако- технологічні властивості таблеток на основі кріоліофілізованої ксенодерми свині, розроблено оптимальний склад готової лікарської форми.