АНАТОМІЧНА БУДОВА НАДЗЕМНОЇ ЧАСТИНИ ЛАСКОВЦЯ ЗОЛОТИСТОГО (BUPLEURUM AUREUM FISCH.) - Глущенко, А. В.; Руденко, В. П.; Гарна, С. В. (Фармацевтичний часопис, 2014)
Проведено мікроскопічний аналіз надземноїчастини ласковця золотистого. Для ідентифікації даної сировини встановлено основні діагностичні ознаки.