ДО 60-РІЧЧЯ ОКСАНИ РОМАНІВНИ ЛЕВИЦЬКОЇ: СВІТЛО НАУКИ ТА ДУШІ - організації і економіки фармації, Колектив кафедри (Фармацевтичний часопис, 2025)
10 жовтня 1965 року народилася Оксана Левицька – доктор фармацевтичних наук, професор кафедри організації і економіки фармації ДНП «Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького». Оксана Левицька – знана дослідниця, талановитий педагог і мудра наставниця. Вона гармонійно поєднала у собі глибокий інтелект науковця та невичерпну щирість і сердечність справжньої Українки. Життєвий та науковий шлях Оксани Романівни не просто відміряний роками, а наповнений світлом, беззавітною добротою та глибокою любов’ю до фармації.