СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ БЕНЗЕЛЯ ЛЕОНІДА ВАСИЛЬОВИЧА - фармакогнозії і ботаніки, Колектив кафедри (Фармацевтичний часопис, 2025)
Леонід Васильович Бензель – кандидат фармацевтичних наук, доцент кафедри фармакогнозії і ботаніки Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Науковець, залюблений у світ рослин і їхніх біологічно активних речовин, науковий Керівник і Викладач. Земний шлях Леоніда Васильовича Бензеля раптово закінчився у Львові 25 червня 2025 року.