СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ГРОШОВОГО ТАРАСА АНДРІЙОВИЧА - України, Фармацевтична спільнота; редакційна колегія журналу «Фармацевтичний часопис» (Фармацевтичний часопис, 2023)
Тарас Андрійович Грошовий, доктор фармацевтичних наук, професор, завідувач кафедри управління та економіки фармації з технологією ліків Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, науковий Керівник, Вчитель і Наставник відійшов у засвіти на світанку 18 квітня 2023 року