СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ НОВІКОВА ВОЛОДИМИРА ПАВЛОВИЧА - The staff of the Department (Фармацевтичний часопис, 2021)
Володимир Новіков – доктор хімічних наук, професор, заслужений діяч науки України, завідувач кафедри технології біологічно активних речовин, фармації та біотехнології Національного університету "Львівська політехніка". Життєве кредо: «Світом править краса, доброта і розум». Наукові напрямки: пошук та розробка нових препаратів синтетичного, біотехнологічного та природного походження; переробка промислових відходів та військових боєприпасів; проблеми охорони навколишнього середовища, екологія та біотехнології. 23 жовтня 2020 року Володимир Новіков відійшов у Вічність …