ДО 80-РІЧЧЯ ПРОФЕСОРА ВОЛОДИМИРА АФАНАСІЙОВИЧА МУЗИЧЕНКА - Avtoriv, Kolektyv (Фармацевтичний часопис, 2021)
14 січня 2021 року святкує своє 80-річчя доктор фармацевтичних наук, професор Володимир Афанасійович Музиченко. Проф. Володимир Музиченко – авторитетний педагог, вчений, відомий своїми науковими працями та впровадженнями в галузі органічної та фармацевтичної хімії.