ДЕТАЛІЗАЦІЯ ЯК МЕТОД ПОДАЧІ ІНФОРМАЦІЇ ПРИ ПІДГОТОВЦІ СЕРЕДНЬОГО МЕДИЧНОГО ПЕРСОНАЛУ - Ваврищук, А. Е. (Медсестринство, 2022)
У статті йдеться про використання деталізації, як одного з методів підготовки середнього медичного персоналу, з метою виявлення основної частини та допоміжної інформації, розширення спектра роботи з пацієнтами і поліпшення якості надання медичної допомоги через збільшення чіткості інформації про стан хворих.