ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ У ЦЕНТРІ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ - Yakovleva, O. G. (Медсестринство, 2020)
У статті висвітлено основну мету профілактичної роботи та формування у населення мотивованого відповідального ставлення до власного здоров’я, здорового способу життя, зміцнення здоров’я населення, зниження захворюваності та смертності.