ОЦІНКА СТАНУ ЗДОРОВ’Я ТА РІВНЯ ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ СТУДЕНТІВ ЛУЦЬКОГО БАЗОВОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ - Romanyuk, A. V.; Reha, N. I.; Hospodarskyi, I. Ya. (Медсестринство, 2020)
У статті наведено дані про стан здоров’я та рівень фізичного розвитку студентів Луцького базового медичного коледжу на основі оцінки проби Руф’є та наявності хронічних захворювань з метою надання ефективних рекомендацій щодо зміцнення здоров’я студентів.