ОЦІНКА ПАРАМЕТРІВ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ МЕДИЧНИХ СЕСТЕР ОПЕРАЦІЙНОГО БЛОКУ - Kaminska, J. V.; Malanchuk, L. M. (Медсестринство, 2019)
Статтю присвячено актуальній проблемі професійного становлення операційної медичної сестри родопомічного закладу ІІІ рівня допомоги та ролі психоемоційного стану в цьому процесі.