ПІДЛІТКОВА ВАГІТНІСТЬ – НЕЗНАННЯ ЧИ НЕДБАЛІСТЬ? - Nakonechna, M. V.; Petrenko, N. V. (Медсестринство, 2019)
У статті проаналізовано знання підлітків у сфері статевого виховання та їхній досвід у статевих стосунках.