ОЦІНКА РИЗИКУ ВИНИКНЕННЯ КАРДІОВАСКУЛЯРНИХ УСКЛАДНЕНЬ У ПАЦІЄНТІВ ІЗ ПОДАГРОЮ - Danchak, S. V.; Prokopchuk, O. V.; Pershyna, L. V. (Медсестринство, 2019)
У статті наведено результати оцінки ризику виникнення кардіоваскулярних ускладнень у пацієнтів із подагрою.