СУЧАСНІ МЕТОДИ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ХВОРИХ ПІСЛЯ АРТРОСКОПІЧНОЇ РЕКОНСТРУКЦІЇ ПЕРЕДНЬОЇ ХРЕСТОПОДІБНОЇ ЗВ’ЯЗКИ КОЛІННОГО СУГЛОБА - Doroshenko, B. V.; Naida, M. M.; Kitsak, Y. M.; Liakhovych, R. M. (Медсестринство, 2019)
У статті висвітлено основні принципи застосування методів реабілітаційного лікування хворих з ушкодженням хрестоподібної зв’язки колінного суглоба. Проведено поглиблений аналіз наукових літературних джерел стосовно перебігу цього захворювання. Значну увагу приділено методології проведення фізичної реабілітації доопераційного та післяопераційного періодів.