НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ: ОЦІНКА АДАПТАЦІЙНО-ПРИСТОСУВАЛЬНИХ МЕХАНІЗМІВ - Petrenko, N. V.; Bohdanets, I. O. (Медсестринство, 2019)
У статті наведено результати дослідження типу особистості та темпераменту та їх вплив на адаптацію студентів до навчального процесу.