ВИЗНАЧЕННЯ ЗНАЧИМОСТІ ФАКТОРІВ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДСЕСТРИНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ - Lan, L. Z.; Pirus, I. V.; Musienko, V. A.; Krynytska, I. Ya.; Maruschak, M. I.; Mialiuk, O. P. (Медсестринство, 2019)
У статті викладено сучасні дані щодо значимості факторів, які визначають результати діяльності медсестринського персоналу з точки зору медичних сестер – керівників.